Zoeken

Social media links

Volg ons op:

linkedin

twitter

EHBO f

 • Vuile wond? Ga altijd naar de huisarts

Banner - Organisatie

EHBO afbeelding-02

Banner - Boek

EHBO coverLeD 2016 bijgesneden 240x240

Banner - Cursussen

cursussen

Richtlijnen Eerste Hulp

2016 Cover Nederlandse Richtlijnen Eerste Hulp

Campagne Eerste Hulp

Bekijk en gebruik ons campagnemateriaal
Toegang en gebruik is voor iedereen vrij

EHBO postersA1 mobiel 169

Naar campagneshop

Nieuws

 • 14 juli 2016

  Bestel nu voordelig 2e druk EHBO Leren & Doen

  De nieuwe EHBO Leren & Doen verschijnt 24 augustus 2016. Leren & Doen is geactualiseerd.  Voor de kennis en vaardigheden die van eerstehulpverleners verwacht worden is het boek onmisbaar en het bevat de volledige examenstof voor het diploma Eerste Hulp. Extra hoofdstukken rond speciale thema's zoals eerste hulp bij zwangerschap, bij overmatig gebruik van alcohol en drugs en eerste hulp bij evenementen. 
  Nu al bestellen? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
  Prijs tot 1 september 2016 voor leden € 15.- daarna
  € 16.98 prijzen ex. btw en verzendkosten. 
  Anderen € 18.- en na 1 september € 20.- ex btw en verzendkosten. De Docenten CD met (les)presentaties kost € 11,15 ex btw en verzendkosten en wordt begin september geleverd.

Praten over ervaringen met het praktijkboek EHBO Leren & Doen. Dat kan op 29 augustus 2012 (avond) in De Bilt. De bijeenkomst is bedoeld voor docenten en 'kaders'. Belangstelling? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.