Weet wanneer je 112 moet bellen!

Online ledenadministratie

De ledenadministratie is het domein van de verenigingssecretarissen. Met een code kan worden ingelogd, uitsluitend in de eigen verenigingsadministratie.

1. Ons on line systeem is gekoppeld aan een database waarin de ledengegevens zijn opgeslagen. Wat u doet, wijzigt, afvoert of toevoegt wordt opgenomen in de landelijke ledenadministratie.

2. U hebt altijd een actuele elektronische ledenlijst onder handbereik die eenvoudig geëxporteerd kan worden naar Excel.

3. U logt in met uw verenigingsnummer en wachtwoord. Als de vereniging nog niet was aangesloten op het systeem is het wachtwoord voor de eerste maal ww Daarna moet dat direct worden vervangen. Kies uw eigen wachtwoord!

Ga daarvoor naar de knop Geavanceerd in het menu. In uw wachtwoord zijn hoofdletters, cijfers en leestekens toegestaan.

4. De on line ledenadministratie heeft een uitgebreide helpfunctie (in de menubalk onder ‘Help’); lees deze voordat u aan de slag gaat.

5. Persoonsgegevens hebben te maken met privacy. U hebt uw eigen wachtwoord en kunt uitsluitend in uw eigen ledengegevens kijken. En zo hoort dat. De Nationale Bond werkt met het Privacyreglement. U vindt dit reglement in de menubalk onder ‘Help’.

6. Zowel gediplomeerden als houders van een certificaat of deelnemers aan een AED-of reanimatiegroep, kunnen worden ingeschreven. 

7. Wachtwoord vergeten? Het is altijd vertrouwelijk opgeslagen bij de Nationale Bond.

Delen op social media

Word nu lid van de Nationale Bond EHBO

Schrijf je hier in