Zoeken

Social media links

Volg ons op:

linkedin

twitter

EHBO f

  • Weet wanneer je 112 moet bellen!

Banner - Organisatie

EHBO afbeelding-02

Banner - Boek

EHBO coverLeD 2016 bijgesneden 240x240

Banner - Cursussen

cursussen

Banner - Informatie

EHBO afbeelding-03

Website
Veel materiaal is geschikt om op de website te plaatsen. Voer ook campagne op je eigen website!

Flyers
Makkelijk om uit te delen tijdens markten, braderieën, manifestaties, kleine en grote festivals, allerlei zomeractiviteiten, bij sportieve evenementen (de avond4daagse, de wielerwedstrijd, wandelmarsen, de bosloop…).
Neerleggen op scholen, bibliotheek, bij de huisarts, op leestafels, in de sportkantine.
En van de winter op de ijsbaan!

Posters
Je kunt ze ophangen in het verenigingsgebouw, bij de supermarkt, in de bibliotheek, sportkantines, scholen, verzorgingshuizen, seniorenflats of gewoon achter glas in je eigen huis! Of op dat mooie venster van de winkelier die ook wel even wil meedoen. En denk ook aan dat gebouw op het bedrijventerrein, dicht bij de weg. Zichtlocaties scoren altijd!

Sociale media
Gebruik de campagnebeelden die voor sociale media gemaakt zijn op je Facebook of Twitter. Het zijn herkenbare en aansprekende beelden, altijd goed voor likes of retweets. Campagne is massa maken!

Billboard
Bij uitstek geschikt voor plaatsing aan een (hoofd)weg, bij de ingang van wijk, dorp, of stad. En in (openbaar) groen als je toestemming hebt van de eigenaar (bedrijventerrein, grote tuin, stuk weiland) of op grond van de gemeente (die de actie vast wel sympathiek vindt).

Roll-up banners
Er zijn drie ontwerpen beschikbaar. Handig voor in de stand, tijdens een presentatie op straat of in een gebouw.

Stoppertjes
Kleine advertenties, op maat gemaakt voor de gratis huis-aan-huisbladen. Laat in een bericht weten wanneer nieuwe cursussen van start gaan. Dan combineer je redactionele aandacht met de advertentie elders in het blad.

De pers
Maak een afspraak met de krant of met de redacteur van het locale of regionale radio- of tv-station.
Leg uit waar om je campagne voeren, op welke groepen je benadert (denk ook aan nieuwe bestuurders als je ze nodig hebt!). Stuur via de mail eerst wat campagnemateriaal toe.

Openbare les
Boots een realistische situatie na op straat. Deel campagnemateriaal uit. Nodig omstanders uit om gratis een openbare les te komen volgen.

Organisaties en verenigingsbladen
Vraag andere organisaties of ze de campagne willen steunen door materiaal neer te leggen. In hun verenigingsblad kan altijd wel een stoppertje of een van de andere campagnebeelden.