Weet wanneer je 112 moet bellen!

Boek & Magazine

De Nationale Bond heeft eigen lesmateriaal ontwikkeld. Veel docenten en vrijwilligers maken daar gebruik van. Het praktijkboek EHBO Leren & Doen wordt overal in het land gebruikt. Het boek is zeer uitgebreid met veel extra materiaal. Kijk het boek in.  Leden en verenigingen van de Nationale Bond bestellen tegen ledenprijs: € 18,51 incl. BTW en exclusief verzendkosten. Anderen betalen € 21,80 incl. BTW exclusief verzendkosten. Bestel het boek hier.

Voor docenten en instructeurs is een docenten CD beschikbaar met voor elk hoofdstuk een PowerPoint presentatie met foto’s en illustraties uit de tweede druk van EHBO Leren & Doen. De CD kost € 13,36 incl. BTW en excl. verzendkosten. Bestel de CD hier.

Ons tijdschrift Eerste Hulp is hèt magazine voor vrijwilligers en organisaties. Het verschijnt twee maal per jaar (in het voor- en najaar) met telkens 42 pagina’s. Het bevat nuttige informatie over onze organisatie en interessante artikelen die met EHBO en eerstehulpverlening hebben te maken. Kijk ons magazine hier in en neem een abonnement.

Redactionele bijdragen van u en anderen zijn hartelijk welkom. Dat geldt ook voor tips, bijzondere gebeurtenissen, succesvolle projecten en verhalen over verleende eerste hulp. Stuur uw tips en berichten naar  redactie@nationalebond.nl.

De redactie is als volgt samengesteld:

  • Diana Kervel
  • Anne-Bregtje Schelfhout (eindredacteur)

Word nu lid van de Nationale Bond EHBO

Schrijf je hier in