Boek & Magazine

De Nationale Bond heeft in 2011 eigen lesmateriaal ontwikkeld: ‘EHBO Leren & Doen’. Veel docenten en vrijwilligers maken daar inmiddels gebruik van.

Voor de derde druk is de samenwerking aangegaan met de auteurs van ‘Eerste Hulp Verlenen’. Eind augustus is de geheel vernieuwde en geactualiseerde derde druk van het praktijkboek EHBO Leren & Doen beschikbaar gekomen. Het boek is zeer uitgebreid met veel extra materiaal. Kijk het boek in.  Leden en verenigingen van de Nationale Bond bestellen tegen de ledenprijs: € 21,56 incl. BTW en exclusief verzendkosten. Anderen betalen € 23,95 incl. BTW exclusief verzendkosten. Bestel het boek hier.

Voor docenten en instructeurs zijn PowerPoint-presentaties met foto’s en illustraties uit de derde druk van EHBO Leren & Doen beschikbaar. De presentaties kunnen kosteloos worden gedownload van http://www.ehbolerenendoen.nl.

Ons tijdschrift Eerste Hulp is hèt magazine voor vrijwilligers en organisaties. Het verschijnt twee maal per jaar (in het voor- en najaar) met telkens 42 pagina’s. Het bevat nuttige informatie over onze organisatie en interessante artikelen die met EHBO en eerstehulpverlening hebben te maken. Kijk ons magazine hier in en neem een abonnement.

Redactionele bijdragen van u en anderen zijn hartelijk welkom. Dat geldt ook voor tips, bijzondere gebeurtenissen, succesvolle projecten en verhalen over verleende eerste hulp. Stuur uw tips en berichten naar  redactie@nationalebond.nl.

De redactie is als volgt samengesteld:

  • Diana Kervel
  • Anne-Bregtje Schelfhout (eindredacteur)

Word nu lid van de Nationale Bond EHBO

Schrijf je hier in