Nieuw lesboek Evenementenzorg binnenkort beschikbaar

In Nederland worden jaarlijks veel evenementen georganiseerd, zoal festivals, sportevenementen, Koningsdag en nog veel meer. Hiervoor is de inzet van zowel eerstehulpverleners als van zorgprofessionals vereist. Sinds 2022 is de Veldnorm Evenementenzorg (VNEZ) van kracht om de zorgverlening op een evenement in goede banen te leiden.

Evenementenzorg is de nieuwe uitgave voor eerstehulpverleners (Evenementen EH) en zorgprofessionals (Basiszorg) die actief zijn op evenementen en aan de Veldnorm Evenementenzorg willen voldoen. Aan de hand van de ABCDE-benadering en de principes van crew resource management (CRM) worden optimale zorgverlening en effectieve samenwerking aangeleerd.

Evenementenzorg is een zeer rijk en compleet boek voor de eerstehulpverlener en voor de zorgprofessional, voor iedereen die met evenementenzorg te maken krijgt.

Het is een handzaam boek met veel informatie en kan als verdieping of handleiding gebruikt worden door alle zorgverleners, evenementenzorgorganisaties en organisatoren van evenementen. Het dient ook als opleidingsboek voor eerste hulp op evenementen.

Het boek is vanaf eind maart leverbaar en nu al via onze Webshop te bestellen.

Delen op social media

Word nu lid van de Nationale Bond EHBO

Schrijf je hier in