Medicall Life Support

Nieuwe leverancier materialen:

Nationale Bond EHBO is een samenwerking gestart met Medicall Life Support in Kesteren op het gebied van EHBO-materiaal. Eigenaren Margreet en Adrie van Schaik leveren AED's, verbanden voor diverse letsels, kleding en tassen tegen een gereduceerd tarief voor leden van de bond.

Het bedrijf Medicall Life Support (MLS) is gestart in 2002 en heeft inmiddels een indrukwekkende klantenkring opgebouwd. "Van oefenmateriaal voor de lessen tot en met grootschalige evenementen, wij draaien onze handen er niet voor om", vertelt Margreet van Schaik. “Wanneer je tijdens de Nijmeegse Vierdaagse een van de 12.645 blaren hebt moeten prikken, is de kans groot dat je wat van de 11.000 bloedlancetten, 20 liter jodium, 20 kilometer leukoplast-tape, 35 liter kamferspiritus, 42.000 gaasjes en 550 meter fixatiepleister hebt gebruikt van MLS.”

Kennis
Adrie van Schaik: "Met al onze ervaring in de professionele hulpverlening en door onze informatie en adviserende rol zijn wij inmiddels een toonaangevende adres in de BHV- en EHBO-wereld. Dit heeft geresulteerd in het ontwerp van onze eigen unieke Hulpverlenerstassenlijn, afgestemd op de wensen en behoeften van de EHBO'er. Onze enthousiaste medewerkers geven graag advies op maat, dus afgestemd op de wensen binnen uw bedrijf, kerk, school of instelling.”

Levertijd
Margreet vult haar man aan: "Hoog in het vaandel staat bij ons kwaliteit, advies en service waaronder snelle levering. Wij streven ernaar om de bestellingen zo snel mogelijk te verweren en houden de klant op de hoogte wanneer de bestelling wordt geleverd.” MLS volgt de actualiteit op de voet. “Het Oranje Kruis heeft haar richtlijnen aangepast, wat ook consequenties heeft voor de materialen als de driekante doek of synthetische watten gaan verdwijnen.”

Gastvrijheid
“Wij vinden binding met de klant erg belangrijk. Nieuwsgierig als wij zijn, blijven wij de markt onderzoeken voor zaken die beter kunnen en moeten. Wij hebben ontdekt dat dit prima werkt onder genot van een kopje koffie, waarvoor u van harte bent uitgenodigd!”, aldus Adrie en Margreet van Schaik van Medicall Life Support.

www.medicalllifesupport.nl

Delen op social media

Word nu lid van de Nationale Bond EHBO

Schrijf je hier in