Scompany stelt zich voor

Lotte, Job en Manon zullen als adviesteam Scompany aan de slag gaan voor de Nationale Bond EHBO: “Als studenten Communicatie bevinden we ons allen in het laatste jaar van onze opleiding aan de Hogeschool Utrecht. Onze focus ligt op het uitvoeren van een onderzoek naar de werving van nieuwe leden voor de verenigingen van de Nationale Bond voor EHBO.”

“De centrale vraag die we zullen onderzoeken is:

‘Hoe kan de Nationale Bond voor EHBO communicatie inzetten om zoveel mogelijk gemotiveerde nieuwe leden voor de aangesloten verenigingen te werven, om zo goed mogelijke eerstehulpverlening te kunnen blijven bieden?’

We zijn vastbesloten om deze vraag grondig te onderzoeken en te beantwoorden. Een belangrijk aspect van ons onderzoek zal zijn het houden van diepte-interviews met bestaande leden van de verenigingen. Op deze manier willen we inzicht krijgen in hun ervaringen en motivaties, en tegelijkertijd hen de gelegenheid bieden om hun stem te laten horen.

We kijken ernaar uit om met jullie samen te werken en wellicht zien we elkaar binnenkort persoonlijk tijdens onze interviews!”

Delen op social media

Word nu lid van de Nationale Bond EHBO

Schrijf je hier in