Vacature in het bestuur

Tijdens de ALV van 11 juni 2022 zijn de voorzitter en vijf bestuursleden in functie gekozen. Er is nu nog een vacature van algemeen bestuurslid. De voorkeur gaat uit naar een kandidaat van een vereniging van EHBO Limburg.

Van een kandidaat-bestuurslid wordt verwacht dat hij/zij (ook) zelfstandig kan werken, ervaring heeft opgedaan als bestuurslid en goed met vrijwilligers kan omgaan. Affiniteit met EHBO is een pré.

De vacaturetekst vind je hieronder of kun je apart downloaden om te mailen aan geïnteresseerde kandidaten. Geïnteresseerde kandidaten kunnen informatie opvragen door een bericht te sturen naar het volgende mailadres of een reactie met cv te sturen te sturen naar: voorzitter@nationalebond.nl.

Bestuurslid (algemeen)
Voor het nieuw te vormen bestuur zijn wij  op zoek naar 1 of meer algemeen bestuursleden. De taken van het bestuurslid kunnen bijvoorbeeld zijn:

  • vrijwilligersmanagement
  • het onderhouden van contacten met onze verenigingen
  • het bijhouden van ontwikkelingen op het gebied van Eerste Hulp
  • PR/communicatie

Tijdsbeslag voor alle bestuursfuncties
Voor de functie geldt een tijdsbeslag van ca. 1 à 2 dagen per maand, bijzondere activiteiten zoals algemene ledenvergaderingen of presentie in een regio, buiten beschouwing gelaten. Voor de uitoefening van de functie is een vergoeding van kosten mogelijk. Bestuursvergaderingen vinden op dit moment overdag plaats. Dat kan ook gewijzigd worden in avonduren of digitaal.

Delen op social media

Word nu lid van de Nationale Bond EHBO

Schrijf je hier in