App voor activiteiten en evenementen

In 2022 lanceerde de Nationale Bond een eigen app. Met deze app kunnen aangesloten verenigingen het eenvoudiger maken voor leden om zich aan te melden voor bijv een les of voor inzet bij een evenement. Ook kunnen verenigingen via de app een (push)berichten aan de leden sturen.

Sinds de lancering hebben de eerste gebruikers van de app (enthousiaste leden van onze vereniging) input geleverd en is de app nog verder uitgebreid met handige functies. Zo is het nu ook mogelijk om met verschillende verenigingen samen een cursus te organiseren en leden via de app in te laten schrijven.

Beheerders van de ledenadministratie kunnen heel makkelijk in de ledenadministratie een activiteit aanmaken, bijv. inzet bij een evenement of inschrijven voor een herhalingsles. Vervolgens kunnen leden zich via de app inschrijven voor de activiteit.

De app is kosteloos beschikbaar voor iedereen en te downloaden via Google Play of Appstore.

Alleen aangesloten verenigingen kunnen via de ledenadministratie activiteiten aanmaken. Daar zijn geen extra kosten aan verbonden. Het is ook mogelijk om via de ledenadministratie nieuwsberichten te plaatsen in de app. Zo zijn leden nog sneller op de hoogte.

Natuurlijk hebben we ook een handleiding gemaakt. Een voor de beheerders van de ledenadministratie en een voor de leden over het gebruik van de app.

Handleiding voor het gebruik van de app

Handleiding voor de ledenadministratie

Om leden gebruik te laten maken van de app, dient het mailadres en geboortedatum in de online administratie te zijn ingevuld door de vereniging. Indien dit niet het geval is, krijgen leden de melding dat de gegevens niet herkend worden.

Word nu lid van de Nationale Bond EHBO

Schrijf je hier in