Verzekeringen

Sinds een aantal jaren verzekeren gemeenten hun vrijwilligers. De dekking op deze Vrijwilligers Basis Polis en Vrijwilligers Plus Polis is goed. Vrijwilligers en hun besturen zijn goed verzekerd. Vraag eventueel nadere informatie bij secretariaat@nationalebond.nl.

Vrijwilligersverzekering en gemeentegrens
Vrijwilligers uit een verzekerde gemeente, die vrijwilligerswerk gaan doen in een andere gemeente, zijn verzekerd op de polis van de woongemeente. In die gevallen waarin de andere gemeente ook is verzekerd voor de vrijwilligersactiviteiten, of de organisatie waarvoor de activiteiten worden verricht een eigen vrijwilligersverzekering heeft, zal de vrijwilliger via de ‘werkgemeente’ of die vrijwilligersorganisatie verzekerd zijn. Zo is een vrijwilliger uit een verzekerde gemeente altijd verzekerd!

Verzekering via Oranje Kruis
Gediplomeerden zijn ook verzekerd via het Oranje Kruis. Klik hier voor meer informatie.

Verzekering via Nationale Bond/Univé
Iedereen die betrokken is bij de Nationale Bond EHBO kan zich met interessante korting op de premie, verzekeren bij onze samenwerkingspartner Univé. Voor alle duidelijkheid: de Nationale Bond ontvangt hiervoor geen enkele vergoeding. Lees hier meer informatie over de korting bij Univé.

Word nu lid van de Nationale Bond EHBO

Schrijf je hier in