Online ledenadministratie

De ledenadministratie is het domein van de verenigingssecretarissen. Met een code kan worden ingelogd, uitsluitend in de eigen ledenadministratie van de vereniging. U hebt altijd een actuele elektronische ledenlijst onder handbereik die eenvoudig geëxporteerd kan worden naar Excel.

Ons online systeem is gekoppeld aan een database waarin de ledengegevens zijn opgeslagen. Wat u doet, wijzigt, afvoert of toevoegt wordt opgenomen in de landelijke ledenadministratie.

Persoonsgegevens hebben te maken met privacy. U hebt uw eigen wachtwoord en kunt uitsluitend in uw eigen ledengegevens kijken. En zo hoort dat. De Nationale Bond werkt met het Privacyreglement. U vindt dit reglement in de menubalk onder ‘Help’.

Zowel gediplomeerden als houders van een certificaat of deelnemers aan een AED-of reanimatiegroep, kunnen worden ingeschreven. De online ledenadministratie heeft een uitgebreide helpfunctie (in de menubalk onder ‘Help’); lees deze voordat u aan de slag gaat of download hieronder de handleiding.

Word nu lid van de Nationale Bond EHBO

Schrijf je hier in